Glasnost aan de slag voor Hivos

Het pr-bureau gaat de komende twee jaar aan de slag met de communicatie, PR en activaties voor de coalitie Stop Kinderarbeid.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

is een coalitie gecoördineerd door Hivos. De coalitie bestaat uit de Algemene Onderwijsbond (AOb), FNV Mondiaal, Hivos, ICCO Coöperatie en Kerk in Actie, de Landelijke India Werkgroep (LIW) en Stichting Kinderpostzegels Nederland. Stop Kinderarbeid zet zich in voor uitbanning van alle vormen van kinderarbeid en roept burgers, bedrijven en overheden op om deel uit te maken van de oplossing. Omdat ieder kind recht heeft op kwalitatief, regulier onderwijs.

&;Het geeft een erg goed gevoel om met onze dagelijkse werkzaamheden bij te dragen aan de ambitie van ​Stop Kinderarbeid&;, aldus Janiek Braaksma, partner bij . &;De politiek, het bedrijfsleven en de consumenten moeten weten wat er speelt binnen onder andere de goudindustrie en hun verantwoordelijkheid durven nemen. Alle kinderen naar school, dat is het doel.&;

Afgelopen maand werd reeds gestart met de campagne &;Goud in Handen&;, die geheel in het teken van de miljoen kinderen die dagelijks moeten werken in goudmijnen. Dit goud komt vervolgens terecht in onze telefoons, tablets en laptops. Meer informatie is te vinden op de speciale .

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie