DEPT® Talks: Next in Customer Experience

De perfecte start van je CX-strategie — een dag met een DEPT® -ontbijt. Meld je nu aan voor DEPT® Talks: Next in Customer Experience

De perfecte start van je CX-strategie — een dag met een DEPT® -ontbijt.

Customer experience is al jaren vaste prik in consultancy-adviezen en marketingstrategieën. Geen digitale transformatie is compleet zonder een gedegen customer experience. Niet voor niets geeft de helft van alle marketeers aan dat CX de komende 2 jaar hun belangrijkste strategische prioriteit is om groei te realiseren en klanten aan zich te blijven binden. Tenslotte is het waarmaken van je merkbelofte met een consistente en onderscheidende customer experience de sleutel tot duurzaam succes.

Toch worstelen veel bedrijven ermee om (potentiële) klanten gedurende de hele customer journey een consistente en onderscheidende ervaring te bieden. Door het ontbreken van duidelijk leiderschap, afdelingen die los van elkaar opereren, en gebrek aan inzicht en overzicht.

Hoog tijd dus om met een kop koffie en croissant onze tanden te zetten in CX, tijdens de DEPT® Talks: Next in Customer Experience.

Op het programma:

Wie het doet
Hoor van toonaangevende bedrijven hoe zij de transformatie naar een klantgedreven organisatie maken (en hebben gemaakt). Wat is hun aanpak, waar lopen ze tegenaan en hoe zorgen ze ervoor dat de organisatie verandert?

Hoe het kan
Leer van nieuwe spelers hoe zij CX strategisch inzetten om bestaande markten succesvol open te breken.

Wat er speelt
Krijg inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van customer experience. Wat zijn de nieuwste inzichten, en welke tools en methodieken vormen de nieuwe standaard?

Meld je nu aan via https://dept.ly/3zwRIXY en volg op dinsdag 8 november tussen 09:00 en 11:00 onze inspirerende ontbijtsessies - ontspannen aan je eigen bureau of keukentafel.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →