[WEBINAR] Corona crisis: Dit wist je nog niet over de impact van het coronavirus

Volg deze gratis webinar op 20 mei om 10.00 uur en om 17:00 uur

Waarschijnlijk stroomt je mailbox over van nieuws en inzichten rond het Coronavirus. Onderzoekspublicaties volgen elkaar in rap tempo op. Zelf dragen we maar wat graag aan deze informatiestroom, maar we maken de dingen ook graag behapbaar voor je. In deze webinar presenteren we daarom een samenhangend en compleet beeld van de crisis tot nog toe en vullen dat aan met actuele niet eerder gedeelde inzichten. 

Na deelname ben je weer helemaal bij en weet je als merk of organisatie precies hoe in te spelen op de meest recente ontwikkelingen.

In de sessie van 20 mei om 11.00u en 17.00u presenteren we:

  • Het verhaal tot nu toe: een update over de impact van de crisis op mensen over de hele wereld, inclusief een verslag uit eerste hand van de ervaring in Turkije.
  • COVID Conversations: wat we tot nu toe geleerd hebben van de social media-analyse rondom COVID-19 en een blik op hoe het ons kan helpen in de komende periode.
  • Spotlight op China: de laatste bevindingen uit ons optimisme en angsten tijdens COVID-19 rapport.

Schrijf je in voor één van de twee sessies via deze link of neem voor meer informatie contact op met Lynnet Ligthart.

Wil je meer weten over de impact van de coronacrisis? Op ons Corona Public Opinion Portal vind je al onze gepubliceerde onderzoeken en inzichten over de uitbraak van het coronavirus en de gevolgen hiervan.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →