Dutch Digital Design gaat virtueel tijdens Dutch Design Week

Op vrijdag 23 oktober wordt een paneldiscussie gehouden met toonaangevende gasten in de wereld van digitaal design.

Stichting Dutch Digital Design, die zich inzet voor zichtbaarheid van het beste Nederlandse digitale werk in binnen- en buitenland, is ook dit jaar contentpartner van Dutch Design Week. Tijdens het event - dit jaar virtueel - komt de stichting met een gecureerde digitale expositie en het zogenaamde DDW Talks: een rondetafel discussie met vier gasten, die live gestreamd wordt.

Advertentie
advertisement

Net als vorig jaar neemt Dutch Digital Design één van de DDW Talks voor haar rekening. Op vrijdag 23 oktober wordt een paneldiscussie gehouden met toonaangevende gasten in de wereld van digitaal design: Harald Dunnink (Momkai), Michiel Knoppert (Dell), Luna Maurer (Studio Moniker) en Jeroen van Eijk (Handmade). De vier delen hun ideeën over de toekomst van digitaal design en de waarde die het toevoegt aan de wereld. De sessie wordt geleid door moderator Emily Hinks (Mischief Makers).

Daarnaast participeert de stichting ook in een van de 3D rooms die tijdens de Dutch Design Week te beleven zijn. Dat wordt gedaan aan de hand vanuit het Dutch Design Week thema 'The new intimacy', waarbij projecten geselecteerd zijn die mensen dichter bij elkaar brengen. Het gaat om uitingen van makers als Resn, MediaMonks, Studio Dumbar, Momkai, Fabrique, Ilvy Njiokiktjien, Greenberry, Robot Kittens, dentsuAchtung en Your Majesty, die de bezoeker in een virtuele omgeving kan bekijken.

Kijk voor de laatste info en programma op de site van Dutch Design Week.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie