Lars Lehne aangesteld als Group CEO van Incubeta

De voormalige CEO van SYZYGY AG en Google Country Director wordt CEO van Incubeta, een van 's werelds grootste digitale bureaunetwerken.

Lars Lehne

De Duitser Lars Lehne wordt Group CEO van Incubeta, een van 's werelds grootste digitale bureaunetwerken, die ook een vestiging in Nederland heeft. Lehne, die hiervoor CEO was van SYZYGY AG, neemt het stokje over van oprichter Alan Lipschitz, wiens bedrijf Interface IncuBeta Holdings in 2011 middels een omgekeerde overname inlijfde. Lipschitz wordt voorzitter van de Raad van Bestuur van Incubeta.

Advertentie
advertisement

De afgelopen 4 jaar was Lehne Global CEO bij SYZYGY, onderdeel van WPP. Daarvoor was hij bij Google 7 jaar Country Director Agency DACH (Deutschland, Österreich, Schweiz), waarmee hij de weg plaveide voor een verviervoudiging van de inkomsten van de tech-gigant in Duitsland. Ook heeft hij senior managementposities bekleed bij mediabureaus als Maxus, GroupM, Carat en MEC.

Den Haag

Incubeta is actief in 14 landen met kantoren in steden als Londen, New York, Los Angeles, Madrid, Sydney, Kaapstad en Den Haag. In 2013 werd het zeer succesvolle internationale Net Media Planet (NMPi) overgenomen, wat voor een aanzienlijke groei zorgde voor Incubeta aangezien het zijn advertentie-aanbod verruimde. De overname van de Nederlandse marketingtechnologie-specialist DQ&A in 2015 heeft de geografische en product-groei van het bedrijf verder vergroot. 

In de afgelopen 12 maanden heeft Incubeta verschillende nieuwe innovatieve platformen gelanceerd, zoals de gepatenteerde Seamless-technologie, waaronder Seamless Search – dat de incrementele (toekomstige) opbrengst van betaalde en organische SEO-zoekwoorden meet – en Seamless Creative – dat media- en creatieve activiteiten op elkaar afstemt. 

Plaats als eerste een reactie

Advertentie