Virtuele race naar Holland Heineken House

Tijdens de Olympische Winterspelen in Turijn kunnen aanhangers van het Nederlandse kamp weer feesten in het Holland Heineken House. Qi ontwikkelde voor Heineken een online race en nieuwslog. Hiertoe is de hele tocht naar Turijn door een fotograaf in beeld vastgelegd.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Op de van de bierbrouwer is de virtuele race naar Turijn inmiddels van start gegaan. Deelnemers worden tijdens deze twee dagen durende tocht geconfronteerd met zo’n 1500 online kilometers vol obstakels, uitdagingen en ‒ net als in de tv-commercial - Olympische legendes zoals Kees Verkerk en Yvonne van Gennip.

De deelnemer ziet op ieder moment dat hij inlogt werkelijk in fotografie de route die hij op dat moment aflegt. Via e-mail worden telegrammen verstuurd met opdrachten die op de site zo snel en goed als mogelijk moeten worden beantwoord. Wie de eindstreep haalt in een snelle tijd maakt kans op speciale Holland Heineken House kleding of één van de vip-trips naar de Olympische Winterspelen.

Verder zijn op de winkelvloer in kratten Heineken bier Gouden Plakken gestopt. Met de code op de Gouden Plak zijn eveneens kleding en VIP-trips te winnen.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie