Vodafone vaakst genomineerd voor SAN Accenten 2017

Stichting Adverteerdersjury Nederland (SAN), nomineert 123 cases uit Jaarboek 2017.

Het aantal genomineerden voor de SAN Accenten 2017 ligt verrassend dicht bij die van vorig jaar. 123 van de 292 haalden de longlist, vorig jaar waren dat er 124 van de 288 inzendingen.

Adverteerders
Vodafone voert de lijst met adverteerders aan met 6 nominaties, gevolgd door diverse ministeries met 5 nominaties. Tele2 en Ziggo hebben ieder 4 Nominaties, Albert Heijn, BMW, KPN, KvK, Nationale-Nederlanden en NS elk 3.

Bureaus
Bij de bureaus scoren N=5 en TBWA\NEBOKO het hoogst met elk 8 Nominaties. Daarna volgen Havas Lemz en J. Walter Thompson met elk 7 nominaties. Joe Public en XXS hebben 5 Nominaties.

De lijst van grote kanshebbers wordt vervolgd door DDB & Tribal, INDIE, Ogilvy & Mather en Selmore met elk 4 nominaties.

Waar te vinden?
De 123 Nominaties van de 292 ingezonden campagnes staan vanaf 22 maart 2018 op de website van SAN.

Leer pitchen van pitchcoach David Beckett
Exclusief voor genomineerde cases, organiseert SAN een pitch masterclasss, gegeven door de beroemde pitchcoach David Beckett. Per case 1 persoon van de adverteerder en 1 van het bureau zijn welkom! Locatie: Nuon hoofdkantoor, Hoekenrode 8, 1102 BR Amsterdam ZO. Opgeven via info@sanaccent.nl

 

Presentaties
In de periode van 9 tot en met 20 april 2018 zullen de genomineerde adverteerders en hun bureaus hun case gaan presenteren. Anders dan vroeger zullen de presentaties plaatsvinden bij Tribes aan de Zuidas in Amsterdam. Kijk voor de datum van uw categorie op de SAN website bij ‘Agenda’. Alle genomineerden worden door de SAN gebeld voor een geschikt tijdstip.

Advertentie

Reacties: 1

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Ronald Harris
<a href="https://mynes.org/"> My Nes Roms </a> Download has been really successful in the development and peacefully passing all the tests and in the development time of the latest version been put up to testing.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie