TBWA\NEBOKO opent deuren voor divers creatief talent met 'Share The Stage'

Rivelino Rigters presenteert: REBORN by BLACKROCKSTAR

Reborn by BLACKROCKSTAR

In het succesvolle initiatief genaamd 'Share The Stage', stelt het creative agency TBWA\NEBOKO haar kennis, middelen en werkruimte beschikbaar aan creatief talent dat normaal gesproken geen toegang heeft tot dergelijke bronnen. Dit programma, dat zowel een werkplek als een expositieruimte omvat, is gecreëerd om de diversiteit binnen de creatieve industrie te vergroten.

Rivelino Rigters, een gepassioneerde artiest, talentcoach en schrijver uit Amsterdam-West met roots in Suriname, zal de zesde deelnemer zijn wiens werk tentoongesteld wordt in dit unieke programma. Rivelino, die zich inzet voor jongeren in- en uit detentie door middel van muziek, visuele kunst en levensverhalen, ziet 'Share The Stage' als een kans om zijn missie en boodschap te delen en anderen te inspireren met hun talenten aan de slag te gaan.

De expositie, gepland op 2 mei, zal zich richten op zijn persoonlijke strijd en herstel van een nieraandoening. Zijn werk illustreert het belang van creativiteit als middel voor zelfheling en maatschappelijke bijdrage. "Met mijn kunst wil ik een brug slaan tussen pijn en herstel, en laten zien dat iemands verleden niet hun toekomst hoeft te bepalen," vertelt hij.

Een persoonlijk element in dit project is de samenwerking met de Nierstichting. Na zelf een nieraandoening te hebben overwonnen, benadrukt Rivelino het belang van bewustwording en gezond leven. Zijn ervaringen en de steun die hij ontving van de Nierstichting onderstrepen de noodzaak om deze organisatie bij zijn project te betrekken.

Karlijn Offermans, manager marketing en communicatie bij de Nierstichting: “Een gewoon leven leiden met genoeg vrijheid en energie is voor nierpatiënten niet vanzelfsprekend. Wij zijn dankbaar dat Rivelino aandacht vraagt voor de impact van een nierziekte. Zijn veerkracht en doorzettingsvermogen zijn een inspiratie bron voor iedereen.”

Met mijn kunst wil ik een brug slaan tussen pijn en herstel, en laten zien dat iemands verleden niet hun toekomst hoeft te bepalen

Met 'Share The Stage' hoopt Rivelino niet alleen zijn huidige werk te delen, maar ook zijn toekomstvisie te realiseren: meer boeken en albums uitbrengen, meer landen bezoeken, en een wereldwijde beweging creëren die jongeren in- en uit detentie helpt hun dromen, talenten en doelen na te streven.

De expositie is op 2 mei open voor het publiek en begint om 18:30 uur op het kantoor van TBWA\NEBOKO aan de Generaal Vetterstraat 82. Aanmelden voor de expositie kan hier.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →