DEPT® Trends 2023

Verken de bepalende trends van 2023 in cultuur, business en technologie in een van de meest iconische DEPT®-evenementen: DEPT® Trends 2023.

Wat een jaar! Op sommige momenten leek het alsof de wereld op z’n kop stond, terwijl de realiteit in versneld tempo alle kanten op ging.

Dit is het moment om te ontdekken of we in staat zijn om alles bij te benen, te heroverwegen, opnieuw te verbeelden en te heroriënteren. En op welke manier we gebruik gaan maken van tech, aangezien de grenzen tussen ons normale leven en de kunstmatige, virtuele werkelijkheid steeds verder vervaagt. Terwijl verschillende individuen, samenlevingen en generaties, zoals Gen Z, allemaal verschillende opvattingen hebben over wat belangrijk is en wat vooral niet.

Voor veel organisaties is het de tijd om hun merk-DNA op de proef te stellen, de toekomst van digitale trends vast te stellen en te bedenken hoe ze zich gaan voorbereiden op deze spannende en uitdagende tijd.

Doe mee aan het vormgeven van de toekomst van digital – samen met meer dan 2.500 leiders, creatieven, technologen, marketeers en digitale consumenten. Tijdens een van de meest iconische DEPT®-evenementen verkennen we de bepalende trends van 2023 in cultuur, business en technologie. Meld je aan via https://dept.ly/3BsLzx2.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →