Verbeter de perfomance van je website

Hoe kun je door middel van klantinzicht de performance van je website verbeteren? Volg de training Usability, Experience & Conversie!

College bij Beeckestijn

In de 3-daagse training Usability, Experience & Conversie bij Beeckestijn Business School leer je hoe je klantinzicht kunt verkrijgen en dit inzicht kunt benutten om de performance en user experience van jouw website te verbeteren. Je leert hoe je met beïnvloedings- en persuasion principes, testen en personalisatie de conversie kunt verhogen en conversiedoelen kunt behalen.

Je leert:

- UX onderzoeksmethoden toepassen voor het verkrijgen van klantinzicht
- De user experience van website(s) te verbeteren
- De conversie van website(s) te verhogen
- Beïnvloedings- en verleidingsprincipes toe te passen
- Testen, analyseren, meten en bijsturen

Je leert niet alleen theorie, maar past deze theorie ook meteen toe in de praktijk. Zo maak je meteen al een eerste slag in het verbeteren van de performance van jouw website!

Bekijk hier de onderwerpen die aan bod komen »

Voor wie is de training Usability, Experience & Conversie bedoeld?

Je bent werkzaam in de online wereld en wilt meer inzicht in usability, online user experience en conversie. Je wilt deze nieuwe kennis en inzichten direct toepassen om de performance van een website te optimaliseren. 

Vooropleiding

Er zijn geen voorvereisten voor deelname aan deze training. Er wordt verondersteld dat je enige kennis hebt van online marketing.

Veelvoorkomende functies bij deze training

- Webdesigner
- Webbouwer
- Interaction designer
- Marketing manager
- (Online) marketeer
- Webmanagers
- Comnmunicatie managers

Startgarantie!

De training gaat definitief door op woensdag 29 mei in Leusden.
 

Meer informatie

Ben je benieuwd of de training Usability, Experience & Conversie iets voor jou is? Lees meer informatie op onze website.

Beeckestijn Business School geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. Beeckestijn Business School doet dit in het verlengde van haar opleidingen... #kennisdelen gaat verder dan alleen de opleidingen en de bijhorende colleges.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →