Premium

Metro-uitgever Cees Polman vertrekt

Nu de reorganisatie van Sp!ts en Metro is afgerond en de vernieuwde Metro zijn plek in de markt heeft gekregen, verlaat Polman TMG.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Cees Polman (officieel directeur-uitgever van het gratis landelijke dagblad) gaat per 30 juni weg. Hij maakte zijn vertrek bij het uitgeefconcern zojuist bekend aan collega’s.

Volgens TMG was het vertrek van Polman vorig jaar al afgesproken. ‘Toen in juli van vorig jaar bekend werd gemaakt dat Metro en Sp!ts zouden worden samengevoegd tot een vernieuwde en sterkere Metro, hebben Cees en de vorige directie van TMG Landelijke Media afgesproken dat zijn toekomst na het stopzetten van Sp!ts buiten TMG ligt. Toen is ook afgesproken dat Cees tijdens de transitie zou aanblijven. Dat proces is inmiddels afgerond.

Polman werkt sinds 2008 bij TMG. Hij werd in 2011 uitgever van Sp!ts en vanaf 2013 nam hij ook verantwoordelijkheid voor Metro. 

Polman reageert: ‘Mijn tijd bij TMG heeft zich gekenmerkt als uitdagend en inspirerend. Als eindverantwoordelijke voor Sp!ts en later Metro heb ik belangrijke ontwikkelingen mogen leiden en ik heb dit met veel plezier gedaan. Bij de integratie van Metro en Sp!ts was al duidelijk dat ik een volgende stap zou gaan zetten. Die stap naar nieuwe uitdagingen ga ik nu zetten, met vertrouwen en veel ervaringen rijker.’

Het is nog niet duidelijk wie Polman gaat opvolgen.

Voor alle ontwikkelingen rond TMG: .

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie