Acht juryleden beLOFte van het Jaar

Inschrijving geopend, Lucas-Ooms Fonds neemt prijs weer in eigen beheer.

Acht specialisten buigen zich binnenkort over de kandidaten voor beLOFte ’21, de prijs voor jonge talenten in de magazine-mediabranche.
De jury is samengesteld uit (magazine)mediamakers, twee mediaspecialisten en twee vanuit de initiator van de prijs, het Lucas-Ooms Fonds.

Magazine)media makers: Jaap Biemans (Volkskrant Magazine/ Coverjunkie; Mercur d’Or), Jildou van der Bijl (Linda.; Mercur d’Or), Saskia Smith (Tis hier geen Hotel/Smith&Co), Franska Stuy (Franska.nl; Mercur d’Or)
Media- en talentspecialisten: Ruud de Langen (dentsu Benelux), Nathalie Peters (Morgenfrisk).
Vanuit LOF (Lucas-Ooms Fonds): Derk Haank, juryvoorzitter (LOF en diverse bestuursfuncties), Nicolette Hulsebos (LOF/Fonk Media).

e kunt je nu aanmelden voor beLOFte van het Jaar, een prijs voor aanstormend talent in het magazine mediavak. Talenten die voor de beLOFte ‘21 in aanmerking komen zijn jonge mensen die een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de magazine mediabranche. Van schrijvers tot uitgevers en van vormgevers, tot techneuten en vloggers. 

De winnaar die 16 november bekend wordt gemaakt, ontvangt een award en 2.500 euro voor persoonlijke ontwikkeling. Jaarlijks is er in de jury een plaats voor de winnaar van het voorgaande jaar, die ook de award zal uitreiken aan de volgende winnaar.

Aanmeldingen voor de beLOFte 2021 zijn tot en met 16 september 2021 welkom. Het inzendformulier is te vinden op lucasoomsfonds.nl of aan te vragen bij gusta.winnubst@gmail.com

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie