Bakkie Media S2E07: Bakkie Binnenhof Links

Deze week de Nederlandse verkiezingen en wat er aan de linkerkant in de politiek allemaal te koop is.

123RF

De podcast over marketing en media waarmee je binnen 15-20 minuten op de hoogte bent van alles wat er speelt in medialand. Daniel Kok en Thijs van Dijk praten je bij onder het genot van een goede bak koffie.

Advertentie
advertisement

In deze aflevering geven we op verzoek van De Ondernemer Kiest onze kijk op de Nederlandse verkiezingen en wat er aan de linkerkant in de politiek allemaal te koop is. Op wie van de 37 partijen moet je als ondernemer in godsnaam stemmen? En waarom?

Kies je voor duurzaamheid en de businesskansen die dat biedt? Wordt het de diversiteit van Green Left? Of ga je toch voor de PvdA waarbij de A van Arbeid een winnende marketingtool zou kunnen zijn? En wat te denken van D66 of Partij van de Dieren die de wind in de rug hebben door een donatie van techmiljardair Steven Schuurman? Worden de vrouwen de winnende troef? En wat is er met de naam Lilian(ne)?

Omdat wij geen politicologen zijn hebben we de hulp ingeroepen van onze expert Marnix Kluiters die in zijn podcast 'Ecosofie' al veel lijsttrekkers gesproken heeft.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie