The Big Show met Ruben Nicolai: waarde creëren in het hart van de content

Bereik je doelgroep door in te zoomen op een bijzonder moment.

The Big Show met Ruben Nicolai

Met trots presenteert RTL 4, in samenwerking met producent Blue Circle, een spetterende entertainmentshow voor de hele familie. Het programma is gebaseerd op het Britse format ‘Michael McIntyre’s Big Show’! Gasten en publiek worden op spectaculaire wijze verrast in een grandioos theater, waar presentator Ruben Nicolai de enthousiaste gastheer is. Bekende en minder bekende sterren brengen in een hoog tempo een mix van theater, muziek, spel, zang en comedy: The Big Show Met Ruben Nicolai is familie-entertainment pur sang! Elke aflevering kent vele sterren, maar er kan er maar één de zogeheten ‘Ster van de Show’ zijn. Benieuwd naar de eerste beelden? Bekijk hieronder de promo.

Ster van de Show

Deze ‘Ster van de Show’ is de rode draad van het programma, waarbij een talent met verborgen camera’s om de tuin wordt geleid. Zo bevindt het talent zich opeens midden op het podium van het theater. Oog in oog met een groot publiek! Ruben nodigt hem of haar uit om nog diezelfde avond in de spotlights te treden en de show zingend af te sluiten als de ‘Ster van de Show’. Een team van coaches begeleidt het talent in alle denkbare onderdelen van de performance. Grijpt het talent deze nogal onverwachte kans aan en stijgt hij of zij boven zichzelf uit?

Aan deze rode draad heeft fashion retail gigant ABOUT YOU heeft zich exclusief verbonden als stylingpartner van het talent voor de ‘Ster van de Show’. ABOUT YOU stoomt het talent klaar in de ABOUT YOU styling area en zorgt zo voor de ultieme “confidence boost”, om hem of haar te laten schitteren als een echte ster! Kortom een authentieke, natuurlijke fit die waarde creëert in het hart van de content!

Volop awareness creëren

Naast de in-program momenten wordt de samenwerking met ABOUT YOU ook tijdens het optreden zelf benadrukt door overlay banners. Ad Alliance zet dit krachtige middel, waarbij dit soort commerciële uitingen in programma’s worden uitgezonden, steeds vaker succesvol in. En dat allemaal in het hart van de content én tijdens de apotheose van The Big Show Met Ruben Nicolai. Om groots in te zetten op het creëren van awareness voor ABOUT YOU, worden er rondom het programma billboards ingezet en gedurende de week branded promo’s op alle RTL-zenders uitgezonden.

 

De kern van de doelgroep

ABOUT YOU bereikt de kern van de doelgroep door dit partnership aan te gaan met een groots format en in te zoomen op juist dat ene bijzondere moment: daar waar de ster in zijn of haar kracht mag gaan staan! We kijken uit naar de schitterende resultaten!  The Big Show met Ruben Nicolai is vanaf zaterdag 29 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Ben jij ook op zoek naar een format dat jouw merk in 2023 in de spotlights kan zetten en groots bereik kan creëren? Neem dan contact op met Ad Alliance via clientlead@adalliance.nl.

Of neem een kijkje op onze site voor meer informatie en andere originele branded content samenwerkingen: adalliance.nl/cases.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →