Microsofts campagnefilm voor hybride werken is omgekeerd af te spelen

Microsoft stelt ook een Chief Hybrid Officer voor Nederland aan om de werkcultuur te veranderen. Het bedrijf wil anderen inspireren.

Still uit YouTube-video

Microsoft lanceert een campagne om hybride werk te promoten en te benadrukken dat het zelf voorstander is van een cultuurverandering die werk en privé meer in balans moet brengen. De campagne draagt de naam Future of Hybrid Work en is ontwikkeld door Edelman Amsterdam. Microsoft spreekt van een langdurige campagne en gaat een mix van pr, social en paid kanalen inzetten. 

Zo is er een campagnevideo ontwikkeld die op twee manieren te bekijken is. Hieronder eerst de reguliere versie, met daaronder de omgekeerde variant. 

Advertentie
advertisement

Chief Hybrid Officer

Microsoft heeft Shanna Bosmans aangesteld als zijn eerste Chief Hybrid Officer (cho) van Nederland. Zij gaat met een team 'oude werkgewoontes' aankaarten om 'bij te dragen aan de cultuurverandering binnen Microsoft Nederland die ultieme flexibiliteit, zorg, welzijn en asynchroon werken mogelijk maakt.' Het techbedrijf - dat zijn Nederlandse hoofdkantoor bij Schiphol heeft - wil met deze strategie klanten en partners inspireren. 

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie