De Effie Awards 2022 zijn open voor inzending

Vanaf 2 juni tot 26 augustus het mogelijk om cases in te zenden voor de Effie Awards 2022!

Effie winnaars
Effie Awards

De Effie Awards is een wereldwijde prestigieuze vakprijs voor de marketing – en reclamebranche. Effie Awards wordt in meer dan vijftig landen, verspreid over vijf continenten, aan de meest effectieve marketing- en communicatiecases toegekend. Effie Netherlands is onderdeel van Effie Worldwide, Inc. In Nederland worden de Effie Awards georganiseerd door brancheplatform VIA en bvA.

Drie nieuwere categorieën

Van de zeven categorieen zijn er drie vorig jaar voor het eerst geïntroduceerd, ‘Branded costumer experience’, ‘Succesvolle introductie’ en ‘Impactvolle propositie’.  ‘Marketing, communicatie, media: het is allemaal één domein. Juist de geïntegreerde aanpak zorgt voor effectiviteit. Door het aantal categorieën te verbreden, maken ook een ander soort cases kans op een Effie en leren we van de vernieuwingen in ons vak’, aldus Hans Middelhoek van de Effie-stuurgroep.

Effie coaches

Effie organiseert meerdere initiatieven om iedereen die een case wil inzenden te helpen bij het schrijven van hun case. Op de Effie Campus, 24 mei jongstleden, waren 150 gasten om te luisteren naar tips, tricks en ervaringen van Effie-winnaars, juryleden en wetenschappers. Ook worden er de komende weken via socialemediakanalen en de website extra tips gedeeld. Daarnaast zijn er dit jaar weer ex-juryleden die fungeren als Effie coach voor bedrijven die een case willen insturen.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie