Erik Kessels komt spreken op Koffiedik Kijken 2024

Koffiedik Kijken vindt plaats op 11 januari in het KIT te Amsterdam.

Erik Kessels.

Erik Kessels is aangesteld als de laatste spreker van Koffiedik kijken 2024. Eerder werd bekend dat voorspellers Charelle Akihary (NPO), Dean Cooman (Boomerang FT), Johan van der Zanden (Albert Heijn) en Mieke de Ketelaere (Springbok) hun opwachting maken op het jaarlijkse evenement. Erik Kessels op zijn beurt zal het 'intermezzo' voor zijn rekening nemen. 

Erik Kessels is kunstenaar, ontwerper en curator met veel belangstelling voor fotografie. Hij is tevens medeoprichter van communicatiebureau KesselsKramer. Als kunstenaar heeft Kessels meer dan honderd boeken van zijn werk gepubliceerd. Hij geeft les op verschillende kunstacademies in Milaan, Toronto, Lausanne en Düsseldorf. In 2010 ontving Kessels de Amsterdamprijs voor de Kunst. 

Op donderdag 11 januari verwelkomen we traditiegetrouw de marketingcommunicatie-industrie in het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT) te Amsterdam tijdens Koffiedik Kijken, dé nieuwjaarsbijeenkomst van ons mooie vak. Koffiedik Kijken is een initiatief van Adformatie, BvA, VIA en DDMA. Abonnees van Adformatie krijgen korting op hun ticket.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie