HBO Max wil abonnees lokken én binden met levenslange korting

De streamingsdienst start op 8 maart in Nederland en geeft vroege abonnees levenslange korting. Met een máár.

Beeld: HBO Max

Videostreamingsdienst HBO Max start op 8 maart in Nederland en beloont vroege abonnees met 'korting voor altijd.' Wie vóór 1 april een abonnement afsluit op HBO Max, betaalt een actieprijs van respectievelijk drie of vier euro per maand zolang hij abonnee is. De prijs hangt af van het type abonnement; basis of standaard. Vanaf 1 april betalen nieuwe abonnees voor deze abonnementen respectievelijk zes en acht euro per maand. Vroege abonnees met korting die na verloop van tijd opzeggen en later toch weer een abonnement nemen, betalen vervolgens de volle pond.

Het kortingsabonnement voor snelle beslissers lijkt in de smaak te vallen. Op aanbiedingenwebsite Pepper is de actie binnen anderhalf uur duizend keer als 'heet' bestempeld, sneller en vaker dan veel andere acties. HBO probeert geïnteresseerden direct een jaarabonnement af te laten sluiten. Dit abonnement biedt twaalf maanden voor de prijs van acht.

Concurrerende prijzen

HBO Max is met zes en acht euro per maand goedkoper dan Netflix (vanaf acht euro per maand) en ViaPlay, dat in maart start voor veertien euro per maand. Amazon Prime Video is goedkoper en kost drie euro per maand. Videoland start bij vijf euro per maand, maar dat abonnement toont reclame. Videoland advertentievrij kijken begint bij negen euro per maand. 

Het instapabonnement van HBO Max toont media in HD-resolutie (720p), laat de consument kijken op één apparaat tegelijk en ondersteunt vijf downloads. Met het duurdere abonnement is kijken in Full-HD-resolutie en deels 4K-resolutie mogelijk, kan kijken op drie apparaten tegelijk en zijn dertig media te downloaden voor offline entertainment.

HBO Max is de videostreamingsdienst van WarnerMedia en bevat content van onder meer HBO, Cartoon Network en Warner Bros.  

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie