Viral van de week - Overwinning NBA: Los Angeles Lakers x Nike

Social media bureau Dorst & Lesser kiest de viral van de week. Impactvolle, scroll-stopping content, die de doelgroep in het hart raakt.

You can't stop sport. You can't stop LA. - Nike

Basketbalteam Los Angeles Lakers werd zondag 11 oktober 2020 kampioen in de National Basketball Association (NBA). Dit is de eerste keer sinds tien jaar dat ze de finale behaalden én deze wonnen. Ook werd LeBron James, sterspeler van LA Lakers, tijdens deze wedstrijd MVP (Most Valuable Player), een titel die hij voor de vierde keer ontving. Je kan wel zeggen een succesjaar voor de LA Lakers, of om in basketbal termen te blijven, een mega sterke rebound. Maar er is meer...

2020 is een jaar waarin de LA Lakers de NBA wonnen: een grote overwinning. Nike staat daar in haar commercial bij stil. Het is vooral een grote overwinning als we bedenken wat we dit jaar allemaal verloren. Niet alleen wat de LA Lakers verloren, maar wat een verlies was voor de hele wereld. Zo overleed basketbalspeler Kobe Bryant 26 januari van dit jaar in een helikoptercrash, nam COVID-19 de wereld over en werd pijnlijk duidelijk hoe belangrijk de Black Lives Matter-beweging is.

Nike, die wel vaker een mooie worp maakt, legt dit prachtig vast in deze video. Ze dunken hem door je scherm, recht in je hart. Hoe zwaar dit jaar voor iedereen ook is, de LA Lakers zorgden ervoor dat ze wonnen. You can’t stop sport. You can’t stop LA.

Advertentie
advertisement
Nike x LA Lakers

Plaats als eerste een reactie

Advertentie