Maak kennis met het YIM bestuur van 2023

Het YIM bestuur zal zich blijven richten op ‘het inspireren en begeleiden van jong talent in de media wereld’.

Het bestuur van YIM (Young in Media, onderdeel van MWG) is in oktober 2022 uitgebreid met 6 nieuwe leden.

Charelle Uhlenbeck en Ferdie Kamphuis zetten hun oude functie voort. Vicevoorzitter Susanne van Rooij versterkt het bestuur al sinds juni 2022 en in oktober 2022 sloten Annick van den Broek, Jelle Geerars, Robin Vertelman, Sandy Jannink, Sophie Markus en Stein Yntema zich ook bij het bestuur aan. Oud voorzitter Robert Noya geeft het stokje over aan Eva van Heuven.

Ook in 2023 zal het YIM bestuur zich blijven richten op ‘het inspireren en begeleiden van jong talent in de media wereld’. Er worden volop (netwerk)evenementen georganiseerd, waar kennis en het ontmoeten van andere jonge mediamensen centraal staan. Op dit moment vind de YIM College Tour plaats waarbij seniors uit het mediavak al hun kennis en kunde overdragen aan de startende YIM’ers.

We zijn alweer even onderweg met het nieuwe bestuur van YIM en hebben al meerdere succesvolle events mogen organiseren. Aankomende periode richten we ons met volle energie op nieuwe projecten waarbij het enthousiasmeren van jonge talenten over het mediavak centraal staat. We delen dezelfde passie! We willen hen informeren over de laatste media ontwikkelingen en voorzien van de juiste kennis. En uiteraard ons doel om de YIM’ers met elkaar te verbinden. Een community waar we ideeën delen en elkaar helpen. Houd ons vooral in de gaten!
Eva van Heuven van DPG

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →