Mandy van der Wal leidt Audiohuis

Mediahuis breidt de commerciele audio-activiteiten uit. Mandy van der Wal leidt de unit Audiohuis, die voortkomt uit NRC.

Mandy van der Wal gaat audio-agency Audiohuis in Nederland leiden. Van der Wal was directeur video en platforms bij Mediahuis Nederland. Daar was ze verantwoordelijk voor de video-activiteiten op onder andere de platformen van De Telegraaf, NSMBL, Manners en Dumpert. In deze functie wordt zij niet opgevolgd, de werkzaamheden worden binnen de organisatie opgevangen.

Audiohuis, ontstaan vanuit NRC Media, is een audiobureau dat is gespecialiseerd in het creëren, produceren en distribueren van live-radio en on-demand audio. De groei van audio zorgt ervoor dat Audiohuis nu een aparte entiteit binnen de Mediahuis-groep wordt. De operationele leiding komt in handen van Van der Wal.

Audiohuis houdt zich bezig met radio- en audioproducties voor merken, bijvoorbeeld scripting en hosting, opname en montage en promotie. De journalistieke producties van NRC en de Telegraaf vallen niet onder Audiohuis. Producties voor adverteerders van de Sublime en DAB+ zender Nostalgie wel.

Van der Wal: ‘Wij hebben een enorm geloof in het potentieel van on-demand audio binnen het bestaande medialandschap. Dat zien we terug in het luistergedrag van consumenten en dat merken we aan het succes van de audioproducten die wij lanceren.’

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie