Nieuwe bestuursleden Vinex, Rien van Beemen voorzitter

Vijf nieuwe namen.

Vinex

Er is een nieuw bestuur bij de Verenigde Internet Exploitanten (Vinex). In de organisatie achter het online bereiksonderzoek Nobo zijn vijf nieuwe bestuursleden toegetreden. Rien van Beemen, ceo van Mediahuis NL neemt de voorzittersrol over van Joris van Lierop over. De onlangs bij RTL vertrokken Van Lierop heeft het Vinex-bestuur bijna tien jaar geleid. 

Kees Wilbrink (Sanoma), Stefan Havik (DPG Media), Vincent Siegelaar (Hearst) en Carla der Kinderen (RTL) treden toe tot het bestuur. Han Menno Depeweg (NRC Media) en Nicole Engels (NPO) blijven deel uitmaken van het bestuur. 

Sinds kort zijn Henriette van Swinderen namens bvA en Johan Smit namens PMA als toehoorder betrokken bij het Vinex-bestuursoverleg. Karin Schut blijft in 2020 aan als directeur van Vinex en Erik Grimm behoudt zijn rol als secretaris.

Het Nobo-onderzoek wordt in 2020 voortgezet in afwachting van het nieuwe crossmediale bereiksonderzoek (werktitel TMAM). Voor deze overbrugging is het contract met marktonderzoekbureau Kantar onlangs met een jaar verlengd.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie