Radio 8FM-zenders in zee met E Power

Radio 8FM is per 1 januari 2016 in het grootste deel van Nederland te beluisteren

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Door een samenwerking tussen het van oorsprong Brabantse Radio 8FM en twee andere zenders, Radio Royaal (Randstad) en Freez FM (Noord & Oost Nederland), is de naam Radio 8FM via de ether te horen in alle provincies, met uitzondering van delen van Flevoland en Limburg. Door de samenwerking op het gebied van muziekonderzoek en marketing willen de drie zenders hun posities in de uitzendgebieden versterken met een ‘Classic Hits’ muziekformat, primair gericht op luisteraars tussen de 25 en 55 jaar.

E Power, de landelijke verkoopmaatschappij van de regionale commerciële radiozenders en Arrow Classic Rock, verwacht door de samenwerking een groei van het landelijke marktaandeel naar 7 procent.

Jan Lagrouw, directeur van E Power: &;In Engeland, Frankrijk en Duitsland zijn dit soort samenwerkingen al jaren heel succesvol. De kracht van de zenders van E Power is de binding met de regio. Daarom blijven de drie samenwerkende zenders hun eigen programma verzorgen met kort regionieuws en weer en verkeer uit de regio, maar alles wel onder de naam Radio 8FM en één muzikale klankleur.&;

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie