Viral van de week – Robots dansen het jaar uit

Social media bureau Dorst & Lesser kiest de viral van de week. Impactvolle, scroll-stopping content, die de doelgroep in het hart raakt.

Dansende robots van Boston Dynamics

Ben je zo stijf als een hark of ben je ready om in 2021 de clubs weer in te duiken? De robots van ‘Boston Dynamics’ laten je zien hoe je krakende botten, van al dat thuiswerken, verandert in losse heupen voor de dansvloer.

Om 2021 ‘happier’ te beginnen deelt ‘Boston Dynamics’ een vrolijk stel robots die losgaan op het liedje ‘Do You Love Me?’, ook wel bekend van de film ‘Dirty Dancing'. Momenteel staat de video nummer #4 in de trending lijst op YouTube en wij begrijpen waarom. In de video zien we naast 2 robots van het merk ook een heuse robot hond en een soort robot die veel weg heeft van een struisvogel. Van een vorm van moderne dans tot de moonwalk en lichtelijke twerk moves: deze robots hebben het allemaal in zich. Wij gaan de komende dagen nog flink oefenen zodat we in 2021 op hetzelfde dansniveau zitten. Happy new year!

Do You Love Me?

Dorst & Lesser, gespecialiseerd in de creatie van social media strategieën en content, kiest wekelijks de viral van de week.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie