Viral van de Week: Sinterklaas maakt zich met KPN klaar voor pakjesavond

Social media bureau Dorst & Lesser kiest de viral van de week. Impactvolle, scroll-stopping content, die de doelgroep in het hart raakt.

‘t Heerlijk avondje is gekomen…, althans, bijna! Dit weekend vieren we weer pakjesavond en Sinterklaas maakt zich samen met KPN klaar voor deze feestelijke gebeurtenis. Dat is op TikTok niet geheel onopgemerkt gebleven.

De video waarin de Sint al dansend de handen uit mouwen steekt is ruim 2 miljoen keer bekeken.

Na de succesvolle campagne van KPN, waar zelfs alle huiskatten van Nederland hun dansje op konden doen, gaat ook onze Goedheiligman viral. De TikTokkers onder ons hebben de video ongetwijfeld al wel voorbij zien komen, maar klik hier om 'm te bekijken. Sinterklaas laat zien dat ‘ie op zijn leeftijd nog soepeltjes in de heupen zit, en zijn hand er niet voor omdraait om wat cadeautjes in te pakken, mét Dolce Vita op de achtergrond. Zit ‘ie al in je hoofd? 😜

Dansende Sint

Dat onze Sint inmiddels een echte TikTok-kenner is, blijkt ook uit een tweede video van KPN. Hij haalt zijn beste dansmoves uit de kast en nodigt zijn fans uit om samen met hem een dansje te wagen op Nuestra Canción, dat TikTok inmiddels ook heeft overgenomen.  En de Sint zou de Sint niet zijn als er geen cadeautje bij hoort. De leukste duetter maakt namelijk kans op een iPhone 13, wow!

Dorst & Lesser, gespecialiseerd in de creatie van social media strategieën en content, kiest wekelijks de viral van de week.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie