Kijk mee naar Ster Focus 2023 met Victor Mids

Welke ontwikkelingen spelen er in de media en wat zijn de kansen voor jouw merk rondom reclame bij de publieke omroep in 2023?

Ster Focus 2023

Tijdens Ster Focus op donderdag 15 september duikt Victor Mids samen met de NPO en Ster in de wereld van media en aandacht. Waar moet je de aandacht op leggen in 2023? Welke (nieuwe) NPO-programma’s worden echte aandachttrekkers? En welke waardevolle tips zijn er om commercials in het oog te laten springen? 

De magie van aandacht

Het thema van Ster Focus is dit jaar 'de magie van aandacht'. De wereld van media zit immers vol met magie en met name het grijpen van aandacht met je commercial is een kunst op zich. Op donderdag 15 september van 12.00 tot 12.45 uur brengt NPO-presentator en illusionist Victor Mids de impact van aandacht tot leven. Weet hij jouw aandacht bijvoorbeeld te sturen? 

Wat kan je verwachten?

Vanaf het Media Park bespreken Ster-directeur Frank Volmer en salesmanagers Sabrina Pieters en Pim van Midde de ontwikkelingen in de media- en advertentiewereld. Ook blikken zij vooruit op het nieuwe aanbod van Ster in 2023.  

NPO-voorzitter Frederieke Leeflang schuift aan om de visie van de NPO te delen en NPO-directeuren video Frans Klein en audio Jurre Bosman vertellen meer over de kansen in de NPO-programmering.

Nieuw toonaangevend neuro-onderzoek over aandacht

En dat is niet alles: research consultant van Ster, Sheng Song, deelt nieuwe waardevolle en praktische tips voor meer aandacht op basis van recent uitgevoerd neuro-onderzoek in opdracht van Ster. Hoe kun je bijvoorbeeld via je campagneplanning of -creatie de kans op aandacht voor je commercial vergroten?

Kijk je mee?

Kortom, dit wil je niet missen. Ben jij ondernemer of marketeers die reclame inzet op radio, tv of online of dit overweegt én ben je benieuwd naar jouw kansen in 2023? Meld je dan hier aan en kijk mee op donderdag 15 september.  

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →