Premium

Met ‘Boost’ wil Randstad een professioneel maatje voor de lange termijn zijn

ADFORMATIE CONNECTS DAILY Opleidingen, trainingen en coachingstrajecten, Randstad zegt kandidaten te willen helpen groeien met ‘Boost’.

Boost
Randstad

Randstad Nederland heeft Randstad Boost gelanceerd, een platform dat erop gericht is om kandidaten te helpen groeien in hun loopbaan middels opleidingen, trainingen en coachingstrajecten.

Vraag en aanbod

Het opleidingsprogramma is ook bedoeld om arbeidsmarktproblematiek op te lossen. Uit eigen data-analyse weet Randstad dat de werkloosheid toeneemt in horeca, schoonmaak en administratie, terwijl in onderwijs, zorg en ICT juist meer vraag is naar arbeidskrachten.

Randstad Boost: samen werken aan jouw groei

Life long

Dominique Hermans, directeur van Randstad Nederland en brandmanager Ilse de Cloe, zeggen in een video-interview met Adformatie dat ze hopen dat Randstad Boost op zo’n manier bijdraagt aan het merk dat mensen zullen denken: ‘Het klopt, Randstad doet echt meer dan alleen die ene baan.’ Hermans preciseert: ‘Dat ze voelen dat we er life long voor hun kunnen zijn. Als mensen ons daarop herkennen, ben ik heel erg blij.’

Dominique Hermans (linksboven) en Ilse de Cloe van Randstad Nederland
Dominique Hermans (linksboven) en Ilse de Cloe van Randstad Nederland Adformatie Connects Daily

Video-interview

Waarom zet Randstad opleiden en omscholen zo prominent op het programma? In hoeverre vraagt Randstad ook een investering van de kandidaten zelf? Hoe brengt Randstad Boost naar de doelgroep? Dat en meer ziet u hieronder in het gehele (niet ge-edite) video-interview (18 minuten).

ADFORMATIE CONNECTS DAILY - Roderick Mirande interviewt Dominique Hermans en Ilse de Cloe van Randstad Nederland
premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie