Kijk uit bij de brouwerij van 8.6, je wordt nog wakker met een tattoo

Bavaria-brouwerij plaatst een tattoo-shop tussen ketels zodat je het zetten van een tatoeage 'nog intenser kan beleven'.

De tattoo-shop 8.6

Ze noemen het een ‘wereldprimeur’ en het past ook helemaal bij het merk, maken we uit het persbericht op. De Bavaria-brouwerij in Lieshout heeft een tattoo-shop geopend tussen de ketels voor het biermerk 8.6. Waarom? Met de tattooshop-in-brewery wil 8.6 mensen prikkelen om het zetten van een tattoo nog intenser te beleven.

Voor deze pr-actie is samenwerking gezocht met Peter van der Helm – eigenaar van tattoo- en graffitishop Walls and Skin en groothandel Tattooland. Hij zet de tattoos. Voor de echte waaghalzen (of degenen die wat te veel 8.6 hebben geproefd) heeft de shop nog een bijzonderheid: de no look-tattoo-muur: je steekt je hand door het gat in de muur en laat de tatoeëerder lekker zijn gang gaan.

Gesponsorde tattoos

Het zwaardere bier, inderdaad met een alcohol-percentage van 8,6%, is een van de grootste merken van het Swinkels-concern en afficheert zich al langer met de tattoo-scene. Het is partner van de Paris Tattoo Convention, de grootste tattooshow in Europa, en sponsort dit jaar voor het eerst de tattoo-shows in Lyon en Barcelona. Ook laat het bierblikken ontwerpen door bekende tattoo-artiesten.

De 8.6 tattoo shop is op afspraak geopend.

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Klaas
Stoer
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie