Eerste combinatiewinkels Hema en AH komen in Rotterdam en Utrecht

De twee pilotwinkels openen najaar 2019. Klanten kunnen er zowel Hema- als Albert Heijn-boodschappen doen.

Wikimedia Commons, Jordy Schaap. AH-logo's zijn toegevoegd.

Hema en Albert Heijn openen in het najaar 2019 twee pilotwinkels waar klanten zowel hun Hema- als Albert Heijn-boodschappen kunnen doen. De locaties van deze pilotwinkels zijn nu bekend: de Oudegracht in Utrecht en het Beursplein in Rotterdam.

In beide winkels van Hema komt een volwaardig Albert Heijn-assortiment met verse en houdbare producten. Klanten kunnen hun producten afrekenen bij de Hema- en Albert Heijn-zelfscankassa’s.

Hema kondigde eerder al haar nieuwe strategische plannen aan. Hierin zet ze onder andere in op het aangaan van (inter)nationale strategische partnerships en investeringen in de thuismarkt Nederland. De samenwerking zoals nu met Albert Heijn past in deze ambitie.

Albert Heijn onderstreept met deze pilot met Hema de ontwikkeling van gemakswinkels en foodservice in centrumlocaties van grote steden. De supermarktketen zet steeds meer in op winkels in binnensteden met een specifiek aanbod , zoals Allerhande Kookt, tap to go en zelfscan.

Advertentie
advertisement

Reacties:

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie