Trending deze week: start Apple een nieuwe trend?

Wordt langere video content de nieuwe trend op social media voor streaming services?

Op Twitter kan je nu net zoals op andere platformen, langere video’s posten. Apple TV+ maakte hier ook gebruik van en plaatste de eerst aflevering van de serie 'Silo' op Twitter, mogelijk een nieuwe trend. Een gebruiker van Twitter suggereerde onder de tweet dat meer bedrijven dit zouden moeten doen.

Geen nieuwe trend

Het uploaden van een eerste aflevering op een platform als Twitter is niet nieuw. In het verleden werden pilot-afleveringen van andere series ook al geüpload op YouTube. Apple TV+ plaatste de aflevering van 'Silo' op Twitter om nieuwe kijkers te trekken. Het gratis bekijken van deze eerste aflevering zou mensen enthousiast moeten maken en aanmoedigen om uiteindelijk over te stappen naar het Apple TV+ platform. 

Niet bij een aflevering van 60 minuten

Gen Z houdt ervan om in korte tijd zoveel mogelijk informatie te krijgen. Dit krijg je natuurlijk niet bij een aflevering van 60 minuten. Wij zijn daarom benieuwd of andere platformen zoals Netflix & Prime Video dit ook gaan testen en of dit gaat helpen bij het krijgen van meer kijkers op hun series.

Creative Social Agency Dorst & Lesser spot wekelijks de laatste trends op social, zodat je weet wat er speelt.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie