Parkeermerk Parkmobile gekild, de app heet nu EasyPark

Het doel achter de rebranding: één app voor alle parkeertransacties wereldwijd.

Van Parkmobile naar EasyPark

De merknaam Parkmobile, de van oorsprong Nederlandse parkeerapp, gaat verdwijnen. Park Now, merkhouder van Parkmobile, werd in 2021 overgenomen door de Easy Park Group. Dat bedrijf wil wereldwijd met één brand gaan werken: EasyPark.

PDAAS

EasyPark ziet zichzelf als een techbedrijf in parkeeroplossingen en zegt ernaar te streven om steden leefbaarder te maken. EasyPark: ‘Met Parking Data as a Service (PDAAS) en gebruikmakend van voorspellende technologie en datavisualisatie helpt het stadsbestuurders bij het maken van hun mobiliteitsplannen. Zo adviseert EasyPark over een mogelijk efficiënter beheer en een betere benutting van bestaande parkeerplaatsen.’

Klanten van ParkMobile werden deze week geïnformeerd dat de naamsverandering vanaf 16 januari ingaat. Bij het updaten van de app in de smartphone, verandert ook het icoon van ParkMobile naar EasyPark. Het bedrijf belooft niet alleen een grotere dekking (in andere landen dus), maar ook innovaties en een ‘verbeterde parkeerervaring’. Het Nederlandse kantoor blijft het klantcontact verzorgen voor Nederlandse klanten.

Over EasyPark

Met een aanwezigheid in 3.200 steden biedt EasyPark de breedste dekking van parkeer- en mobiliteitsapps ter wereld. Met de EasyPark-app kunnen klanten betalen voor parkeren op straat en in garages, elektrische voertuigen opladen en parkeerplaatsen vinden, in meer dan twintig landen.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie