The voice of Holland gaat Zuid-Afrika promoten in uitzendingen

De winnaar van de talentenjacht mag ook een videoclip opnemen in Zuid-Afrika.

South African Tourism (SAT), het Zuid-Afrikaans bureau voor toerisme, is een samenwerking aangegaan met The voice of Holland om Zuid-Afrika te promoten. Een onderdeel van de samenwerking is dat de winnaar van de populaire talentenjacht een videoclip mag opnemen in Zuid-Afrika.

Ook zal de tv-show zeventien weken lang promo's tonen tijdens de uitzending, waarin de diversiteit die Zuid-Afrika biedt zichtbaar wordt. Denk hierbij aan tropische stranden, de cultuur en de gastvrijheid van het land. In de laatste uitzending krijgt het publiek te zien hoe de producer de videoclip voorbereidt en worden de locaties waar de winnaar naartoe zal gaan in beeld gebracht.

Advertentie

‘Suid Afrika, ek is so verlief op jou!’

De samenwerking met The voice of Holland komt verder tot uiting met branded content waarin vijf ambassadeurs van Zuid-Afrika aan het woord komen via kanalen van De Persgroep. Zo verschijnen er artikelen in de Volkskrant (magazine en online), AD (online) en de regionale titels. Met het thema ‘Suid Afrika, ek is so verlief op jou!’ zullen onder andere presentator Art Rooijakkers, ex-hockeyster Ellen Hoog en chef-kok Julius Jaspers wat delen over hun band met Zuid-Afrika.

Belu Mabandla, directeur van South African Tourism, vertelt dat Zuid-Afrika de eerste bestemming is die samenwerkt met The voice of Holland. ‘We zijn enorm verheugd en trots om samen te werken met een groot programma als The voice of Holland dat talent in alle genres en van alle leeftijden een podium geeft.’

Ramon Mesman, Director Branded Content bij Talpa Media: ‘Wij zijn natuurlijk trots dat The voice of Holland nog steeds veel aandacht krijgt, ook bij A-merken. Door deze samenwerking met Zuid-Afrika kunnen wij een nieuwe dynamiek toevoegen aan de hoofdprijs voor de winnaar van het televisieprogramma.'

Credits

Verantwoordelijk bij Zuid-Afrikaans Verkeersbureau: Belu Mabandla, Anneli Bronkhorst
Bureau: UM/UM Studios (Mira de Mönnink, Maike Stockel)
Talpa (TVOH): Ramon Mesman, Janine Haars, Youri Brookman, Robbert van der Wurff
De Persgroep: Ron Jehee, Jordi van Zaal, Dalida de Graaf
RTL: Stephanie Gomperts, Corinne van Vugt
 

Reacties: 1

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Carola
kunnen jullie het filmpje niet bij ons op komen nemen dan? Wij hebben een guest house in Zuid Afrika :-)
Prachtig centraal gelegen op een uur van Kaapstad, een half uur vanaf Stellenbosch en 3 kwartier vanaf Hermanus.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie