Jack de Vries chanteert journalist in maffiastijl met haar bedgeheimen na kritische tweet

Director Hill+Knowlton slaat volledig door en bedreigt Kim van Keken. Nadat zij dit naar buiten brengt gaat hij meermalen door 't stof.

Jack de Vries
Foto Robin van Utrecht, ANP

Jack de Vries heeft Kim van Keken gechanteerd met het bekendmaken van haar bedgeheimen nadat de journalist van Vrij Nederland een kritisch tweet over hem had geplaatst.

Van Keken reageerde zondagavond kritisch op een bericht waarin De Vries werd aangekondigd als een van de duiders van het verkiezingsdebat zondagavond op RTL.

Ze schreef: ‘Jack de Vries is lobbyist voor de particuliere huizenbezitters. Bovendien werkt hij voor een bureau en is niet transparant over voor wie hij daar lobbyklusjes doet.’

De Vries reageerde een paar uur later met een dreigement in maffiastijl: ‘The moral highground? Kim "Haagse Matras" van Keken…. Veel bronnen. Jouw keuze.’

Jack de Vries duidde hierbij hoogstwaarschijnlijk op een relatie die Van Keken had met een woordvoerder van D66 in de tijd dat ze als parlementair journalist voor de Volkskrant in Den Haag werkte. Ze maakte daar zelf geen geheim van. 

Van Keken deelde het bericht van De Vries de volgende ochtend vroeg op X. De voormalige spindoctor van het CDA en Strategy director van Hill + Knowlton ging driedubbel door het stof.

De eerste tweet van Kim van Keken.

Kim van keken tweet

De Don Corleone-reactie van Jack de Vries.
 

bedreiging de vries

Enkele uren nadat Van Keken de bedreiging plaatste gaat De Vries door het stof.

 

excuses

En nogmaals...

 

excuses2

En nog een keer persoonlijk aan Van Keken.

 

excuses3

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie