Miele gaat samenwerken met AirDnD.nl en Roberta Pagnier

Huishoudapparatuurfabrikant slaat de handen ineen met de Airbnb onder de restaurants en bekende tv-chef

Miele is een samenwerking gestart met AirDnD.nl en tv-chef Roberta Pagnier. AirDnD staat voor Air Drink ’n Dine en is een online platform waar het mogelijk wordt gemaakt om een etentje te boeken bij een hobbychef in een huiskamerrestaurant. De samenwerking met Miele zal bestaan uit speciale kookworkshops. Deze worden gegeven aan hobbykoks met behulp van Miele-apparatuur in het Viaanse Experience Center van de huishoudapparatuurfabrikant.

Rob Lagendijk, co-founder en ceo van AirDnD.nl: ‘Wij gaan alleen partnerships aan met bedrijven die in onze ogen een toegevoegde waarde zijn voor onze hobbychefs en gasten. De uitwisseling van kennis, in de samenwerking met een ijzersterk merk als Miele, is daar een mooi voorbeeld van.’

‘Op deze manier dragen we eraan bij dat hobbychefs zich bewust worden van de mogelijkheden van onze apparatuur, zodat zij altijd een gezonde en bijzondere maaltijd voor hun gasten op tafel kunnen zetten’, zegt Stefan Verhoeven, managing director van Miele Nederland.

Roberta Pagnier is bekend van 24Kitchen en Carlo’s TV Café en gaat culinaire online video’s maken, recepten ontwikkelen en ze zal worden ingezet als culinair expert in het tv-programma RTL Woonmagazine dat wordt gesponsord door Miele. ‘Door deze samenwerkingen komen wij op een vernieuwende en onderhoudende manier in contact met onze klanten, met als doel ze te inspireren en te voorzien van relevante informatie over gezond en lekker koken’, zegt Verhoeven tot slot.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie