OnePlus brengt speciale PAC-MAN-smartphone uit

De limited edition PAC-MAN-smartphone verschijnt ook in Nederland.

OnePlus

Smartphonefabrikant OnePlus lanceert in samenwerking met de uitgever van PAC-MAN een limited edtion smartphone die in het teken staat van de game. Het toestel is een variant op de bestaande Nord 2-telefoon, kost 529 euro en is hiermee dertig euro duurder dan het reguliere model.

De limited edition smartphone heeft een gewijzigd uiterlijk, aangepaste software met PAC-MAN-elementen en komt met een speciaal hoesje. OnePlus levert ook een compacte LEGO-bouwset mee die - eenmaal gemonteerd - dient als smartphonehouder. De reguliere Nord 2 wordt geleverd zonder hoesje en LEGO-bouwset.

Een woordvoerder van OnePlus geeft desgevraagd aan dat de limited edition in een oplage van 'enkele duizenden stuks' in Europa verschijnt. Het toestel is vanaf 16 november te koop via de OnePlus-webwinkel. 

Recent publiceerde Adformatie een premiumartikel over het bestaansrecht van limited edition smartphones van merken als OnePlus, Samsung en Oppo.

Advertentie
advertisement

Vaker speciale OnePlus-smartphones

OnePlus bracht in het verleden al vaker limited edition-smartphones uit in samenwerking met partners. Zo sloeg het eerder de handen ineen met automerk McLaren, de uitgever van de game Cyberpunk 2077 en de rechthebbenden van de titels Star Wars en Avengers.

OnePlus heeft ook meermaals limited edition-toestellen met de namen van kunstenaars Jean-Charles de Castelbajac en André gelanceerd. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →
Advertentie