Teamskantine.nl brengt met karakters van De TV Kantine lol en verdieping in eindeloze videocalls

Het ideale medicijn tegen video call chagrijn en een cadeau voor heel werkend Nederland.

&samhoud laceert in samenwerking met De TV Kantine, teamskantine.nl, een cadeau voor werkend Nederland. Het doel van de website is om een pauze moment binnen lange video calls te creëren en zo op een luchtige manier plezier en diepgang te geven. Bekijk hier de promo video. 

Managing partners van &samhoud Ingrid Smolders over het initiatief: “We hebben vanuit onze kennis in gedrag en gamification opdrachten toegevoegd aan de karakters uit De TV Kantine die ervoor zorgen dat je de mensen in je call beter leert kennen. Die informele verbinding missen we in deze tijd en juist die is zo belangrijk. De gifjes van De TV Kantine zorgen daar bovenop voor een lach op je gezicht. Het ideale medicijn tegen videocall chagrijn.”

Carlo Boszhard reageert: "Een mooi initiatitief om thuiswerkend Nederland een afleiding te bieden middels De TV Kantine."

Op de website zijn meer dan 50 inspirerende en verdiepende opdrachten met de karakters uit De TV Kantine te vinden. De opdrachten zijn eenvoudig te delen via screensharing tijdens video calls in Teams, Slack of Zoom.
De website is gratis toegankelijk. 

&samhoud bestaat uit een aantal verschillende business lines: &samhoud consultancy, &samhoud creative tech en &. Ieder &samhoud bedrijf verbindt en inspireert mensen op een eigen manier: door middel van advies over visie, strategie, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling, serious gaming en digital customer experiences. Samen delen de bedrijven dezelfde visie: “together we build a brighter future”.


Meer informatie of voor vragen kunt u contact opnemen met Jip Samhoud via j.samhoud@samhoudcreativetech.com

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.