Adviseurs Boer & Croon starten adviesbureau GKSV

Hein Greven, Frank Körver, Peter Stroink en Arnoud Verhage starten per 1 februari 2013 adviesbureau GKSV. Het bureau richt zich vooral op strategische vraagstukken over reputatie, communicatie en public affairs.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Stroink, Körver en Verhage waren tot 1 januari werkzaam bij Boer & Croon Consulting. Greven heeft de laatste drie jaar bij Eneco gewerkt als manager Public Affairs. Daarvoor was hij associate partner bij Boer & Croon.

‘We hebben een goede klik met elkaar, hebben altijd met plezier samengewerkt en kijken op eenzelfde manier tegen communicatie aan´, zegt Frank Körver (foto). ´Het moet rechtstreeks bijdragen aan resultaat. Door te kiezen voor zelfstandigheid kunnen we ons volledig richten op wat we het liefste doen: slimme en praktische oplossingen bedenken voor vraagstukken op het snijvlak van strategie, management en communicatie’.

Wat de vier typeert is een ´no nonsense- en can do-mentaliteit en niet te vergeten fun to work with’, aldus Körver. ‘Onze klanten kiezen in de regel voor onze persoonlijke expertises en netwerken. Daarom hebben we gekozen voor GKSV en niet voor een algemene of fantasienaam. Het gaat bij klanten om de vent en minder om de tent zoals dat heet.´

GKSV begint met de vier partners, maar heeft de ambitie om te groeien. ´We hebben de eerste klanten al mogen verwelkomen.´

zelf zal zich met een kernteam vooral richten op strategie en transformatie. Uit een flexibele schil daaromheen kan het beschikken over diverse expertises.

GKSV zal met Boer & Croon blijven samenwerken vestigt zich in het gebouw van het consultancybureau aan de Amstelveenseweg in Amsterdam.

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie