Purpose Award 2018 gaat naar ceo van vleesverwerker Stegeman

Remco Kok, ceo Stegeman, heeft team en directies laten inzien dat vlees niet de toekomst heeft.

Homepage
Stegeman

Remco Kok, ceo van Stegeman, heeft de Purpose Award 2018 gewonnen. Dat is een aanmoedigingsprijs die wordt gegeven aan een bedrijf of persoon waarbij de impact van purpose zichtbaar is. De prijs wordt uitgereikt naar aanleiding van het jaarlijks door De Droomfabriek georganiseerde Purpose Day.

De jury motiveert de keuze voor Kok als volgt: ‘We roemen Kok voor zijn heldere claim, voor het succesvol meekrijgen van zijn team, en de directies van de twee bedrijven waar Stegeman eigendom van is. Kok weet met zijn visie een bedrijf dat al 160 jaar worst maakt in te zien dat vlees niet de toekomst heeft. Met zijn duidelijke claim en Purpose Manifest neemt hij zijn hele bedrijf mee in de 0-50-100 strategie. Nul verspilling, 50 procent minder vlees in producten en 100 procent transparantie. Dat is een claim op de toekomst.’

Volgens de jury is het vooral een bijzonder prestatie van Kok dat hij niet alleen zijn medewerkers van het bedrijf waar 160 jaar traditionele vleesverwerking in de muren zit, meekrijgt, maar ook de eigenaar van Stegeman, het Spaanse Campofrio. ‘Dat is ook overtuigd geraakt van Koks visie.’

Eerdere winnaars van de Purpose Award waren Dutch Weed Burger en CRDL. Het is voor het eerst dat een persoon de prijs wint.

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Freek van Diepen
Stegeman een bedrijf met toekomst, dit is de toekomst.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie