De 7 belangrijkste online video trends

Deze week vindt het eerste online videocongres plaats in de Nieuwe Liefde in Amsterdam. Tony de Bree beschrijft alvast de 7 belangrijkste online video trends.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Online video is zonder de twijfel de toekomst van online & mobile marketing; of het nu om grote ondernemingen gaat, om MKB-bedrijven of om ZZP&;ers. Dit blog beschrijft in het kort alvast de belangrijkste strategische trends bij het inzetten van online video&;s.

De 7 belangrijkste online video trends.

1- steeds meer mensen produceren, bewerken en distribueren met eigen hulpmiddelen zoals smartphones en goedkope of gratis software, zelf snel online video&;s.

2- online video wordt steeds belangrijker bij het online ondernemen en bij mobile marketing. Dit gaat ten koste van tekst en foto&;s.

3- online video wordt steeds interactiever door gebruik van annotaties en banners waarop geklikt kan worden.

4- door het beschikbaar komen van betaalbare oplossingen voor videoconferencing, neemt interactie in verschillende vormen zoals webinars en personal business en life coaching een belangrijkere plaats in. 

5- online video wordt steeds belangrijker voor corporate branding èn voor personal branding.

6- online video wordt steeds meer ingezet voor het opleiden van klanten met uitlegvideo&;s tijdens alle onderdelen van de customer journey. Uitlegvideo&;s worden ook wel &;tutorials&;, &;instructie video&;s&;, &;how to videos&; en &;tuto&;s&; genoemd (zie ook ). 

7- naast bekende videosites als YouTube en Vimeo zijn er steeds meer andere mogelijkheden om online video&;s op te slaan, te distribueren en te vermarkten.

p.s.

Voor meer informatie over het online video event dinsdag 24 juni a.s., klik . Zie je daar!

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie