72andSunny benoemt Evin Shutt als ceo

Eerste werknemer in dienst van het reclamebureau groeit uit tot de global leader

Evin Shutt

72andSunney maakte vandaag bekend dat Evin Shutt is benoemd tot global ceo. Ze was global coo, met door haar promotie verandert Matt Jarvis' positie, hij wordt tweede in rang. Evin was de eerste werknemer in dienst van het reclamebureau. Jarvis was ceo sinds 2017.

Advertentie
advertisement

Comfortabel met Verandering

Sinds haar indiensttreding in 2004, heeft Shutt een belangrijke rol gespeeld in de weg naar succes van de afgelopen 15 jaar. Zij heeft geholpen om de waarden van 72andSunny om te zetten in actie en groei. Ooit begonnen met 5 mensen rond de tafel en inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd opererend reclamebureau met 700 medewerkers en vijf kantoren in: Los Angeles, New York, Amsterdam, Sydney en Singapore. 

3% Conference

Shutt was aanjager bij overname en lancering van Hecho Studio’s, de consultancytak van het bureau. Ook is het bureau erkend als leider in het samenbrengen van talent en cultuur door de ‘3% Conference’, een wereldwijde beweging die als missi heeft om meer vrouwen en diversiteit naar de top van het creatieve bedrijfsleven wil brengen. 

Het mantra van 72andSunny is ‘Comfortabel met Verandering’ en Shutt geeft aan dat de dynamiek van de huidige markt daarom in het voordeel is van het reclamebureau. Ze zegt hierover: ‘Het opent voor ons meer deuren om waarde toe te voegen aan onze klanten en betekenis te geven aan de mensen om samen te groeien in een creatieve diverser toekomst.’ Volgens Jarvis is Shutt de ‘innovator’ en gaat ze de vrouw zijn die 72andSunny de weg gaat wijzen om de ambitie van het gehele team vorm te geven.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie