This Agency trekt in bij PR-bureau Lubbers De Jong, bureaus gaan nauw samenwerken

De twee bureaus gaan hun krachten bundelen voor klanten die geïntegreerde communicatiecampagnes willen.

Van links naar rechts Arthur Schotsborg en Ingmar Larsen (This Agency) en Gijs Toxopeus (LDJ)

Pr-bureau Lubbers De Jong Tech slaat de handen ineen met This Agency. Laatstgenoemde heeft zijn intrek genomen in het kantoor van Lubbers De Jong. De bedrijven gaan samenwerken aan geïntegreerde communicatiecampagnes.

Lubbers De Jong is in 1987 begonnen, This Agency pas in 2020. Het jonge bureau richt zich op innovatieve merkcampagnes, waar LDJ vooral focust op marketingcommunicatie, strategische pr en online-marketing voor tech- en innovatiebedrijven. 

Advertentie
advertisement

Toenemende vraag in de markt

Samen willen de twee Amsterdamse organisaties een aantrekkelijkere keuze worden voor dergelijke bedrijven. Lubbers De Jong merkt naar eigen zeggen toenemende vraag in de markt, te danken aan een hoge dynamiek in de techsector en bedrijven die meer moeite moeten doen om zich te onderscheiden van de concurrentie. Dat laatste is onder andere nodig om nieuwe medewerkers aan te trekken. 

Gedeelde overtuiging

Gijs Toxopeus, client & operations director bij Lubbers De Jong, noemt de samenwerking met This Agency logisch. 'Wij vinden elkaar in een gedeelde overtuiging om voor organisaties te werken die een positieve impact maken. Door onze expertises te combineren hebben we de kracht om klanten te verrassen met geïntegreerde strategische en creatieve oplossingen.'

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →
Advertentie