All Response Media vestigt Amsterdamse directie

Gerrit Nagel in internationale ARM Agency Board van het bureau en Jessica Viles board director van het Amsterdamse filiaal.

Jessica Viles en Gerrit Nagel

All Response Media heeft officieel een Amsterdamse directie benoemd om internationaal verder te groeien als data-driven performance agency. Daarvoor is general manager Gerrit Nagel, sinds 2016 bij het bureau, benoemd in de internationale ARM Agency Board van het bureau en Jessica Viles, al meer dan 11 jaar werkzaam bij All Response Media, is gepromoveerd tot board director van het Amsterdamse filiaal.

De internationale directie bestaat verder uit managing director Michael ‘CJ’ Court, finance director Paula Heasman en ceo Andy Sloan.

Advertentie
advertisement

Het bureau heeft in de hoofdstad nu meer mogelijkheden om performance media te plannen en in te kopen onder de eigen All Response Media-paraplu, zoals dat al gebeurt in een aantal Europese markten.

Het kantoor in Amsterdam bestaat sinds 2016 en heeft internationale klanten als Norton Lifelock, Save the Children en MisterSpex, maar ook lokale klanten als Adobe, Fashionette en Nogepa.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie