Boomerang Agency opent vestiging in Londen

Pauline Landa is managing director, Rico de Lange executive creative director.

V.l.n.r.: Bo The, Pauline Landa, Clare Donald

Social creative-bureau Boomerang, onderdeel van Publicis Groupe, opent een tweede kantoor in Londen. Het nieuwe bureau genaamd Boomerang UK is gevestigd in het kantoor van Publicis Groupe UK en wordt geleid door managing director Pauline Landa en executive creative director Rico de Lange.

Bo The, oprichter Boomerang: 'We zijn verheugd om ons proces dat data, inzicht en creativiteit combineert met de snelheid van social, naar klanten in het Verenigd Koninkrijk te brengen.'

Pauline Landa kwam in 2021 bij Boomerang in dienst en was hoofd account- en projectmanagement. Eerder werkte ze vijf jaar bij Ogilvy in Amsterdam, waar ze de wereldwijde sponsoractiviteiten van Phillips leidde. Ze begon haar carrière bij TBWA\Neboko in Amsterdam.

Landa en Rico de Lange krijgen in Londen versterking van associate creative director Djajant Hanenberg en project management supervisor Caroline Tenbult. Later dit jaar zullen andere medewerkers van het Amsterdamse kantoor zich bij hen voegen. Boomerang UK rapporteert aan Clare Donald en zal deel uitmaken van de productieafdeling van Publicis Groupe UK.

Boomerang Agency, opgericht in Amsterdam, werd vorig jaar overgenomen door Publicis Groupe.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie