Daily Dialogues en Havana Harbor verdwijnen, gaan op in Positive

Operatie van Candid past bij strategie voor integratie van digitale dienstverlening. Het management verandert ook.

vlnr: Sjef Kerkhofs, Julian Reiter, Robbert Gangadin
Afbeelding: Candid

De twee Rotterdamse bureaus Daily Dialogues (full-service social- en contentbureau) en Havana Harbor (digitaal creatief bureau) gaan per direct verder onder de naam Positive. 

Positive is een digitaal bureau uit Engeland en werd begin dit jaar ingelijfd door marketing- en communicatieplatform Candid. Als nieuw, groter merk gaat Positive werken vanuit Rotterdam en Londen. 

 

Advertentie
advertisement

Dienstverlening

Positive kan als geïntegreerd merk een breed scala diensten aanbieden, belooft Candid. Denk aan het ontwikkelen en ontwerpen van websites, social media, digitale content, influencermarketing en digital advertising. 

De bredere digitale dienstverlening past bij de bedrijfsstrategie van Candid. De 'digitale operatie' valt nu onder Positive, waar Amplify verantwoordelijk is voor media-activiteiten en Creature het creatieve merk is. 

Management

De keuze van Candid om van drie bureaus één bureau te maken, brengt ook een managementwijziging met zich mee. Sjef Kerkhofs en Robbert Gangadin, verantwoordelijk voor Dialy Dialogues en Havana Harbor, gaan de dagelijkse leiding van Positive vormen. Julian Reiter, mede-oprichter en directeur van Positive, gaat de Positive-tak leiden. 

Volgens Kerkhofs neemt 'zijn' bureau een 'enorme stap' door onder de Positive-naam verder te gaan. Hij zegt dat de ambitie van Daily Dialogues altijd groter dan Nederland is geweest en dat zij nu 'Champions League' kunnen spelen.'

Consolidatie

Candid-directeur Rudiger Wanck is enthousiast over het samenvoegen van de bureaunamen. 'Deze consolidatie schept duidelijkheid voor klanten en vergroot ons digitale dienstverlening binnen het platform en past helemaal binnen onze strategie voor groei. Binnen het Candid platform willen we duidelijk omlijnde sterke, gespecialiseerde agencies zoals Positive zodanig ontwikkelen dat ze internationaal kunnen groeien en optimaal kunnen profiteren van de kennis binnen onze andere agencies. Candid is vandaag weer iets sterker geworden en is klaar voor de volgende stap in haar internationale toekomst.'

Candid opent deze maand een nieuw kantoor in Londen van waaruit alle merken kunnen werken. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →
Advertentie