Communicatiebureau The Humblebrag gaat internationaal

Oprichter Lucy von Sturmer werkt vanuit Nieuw-Zeeland, Stella van Schaick vanuit Amsterdam.

Stella van Schaick (l) en Lucy von Sturmer

Het Amsterdamse communicatiebureau The Humblebrag gaat internationaal. Oprichter Lucy von Sturmer is na tien jaar in Nederland teruggekeerd naar geboorteland Nieuw-Zeeland en heeft de Nederlands/Italiaanse communicatiespecialist Stella van Schaick aangesteld als pr-manager in Amsterdam om de Europese activiteiten te leiden.

Advertentie
advertisement

Van Schaick was medeoprichter van de Amsterdamse tak van HER Network. 'De mix van werken met technologie, innovatie en startups in combinatie met een sterk gevoel voor sociale rechtvaardigheid, duurzaamheid en empowerment van vrouwen, brengt mijn persoonlijke en professionele achtergrond samen in één rol.'

The Humblebrag positioneert zich als thought leadership bureau dat een stem wil geven aan change-makers en creatieve vernieuwers. Het bureau opent daarom ook een online training academy, gericht op 'bestaande en toekomstige leiders die zich uit willen spreken voor positieve verandering'.

Nieuwe klant is non-profitorganisatie 5 en met certificeringsinstantie SustainCERT doet The Humblebrag de rebranding van een nieuw wereldwijd 'carbon accounting' initiatief.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie