Happy Horizon neemt Vertigo 6 over

De bureaugroep neemt alle aandelen van Vertigo 6 over. De aandeelhouders van Vertigo 6 kopen zich in binnen de groep en blijven aan boord.

Afbeelding: Vertigo 6

Bureaugroep Happy Horizon neemt marketing- en pr-bureau Vertigo 6 over. Vertigo 6 specialiseert zich in entertainment- en jongerencommunicatie en werkt onder meer voor Logitech, EA, Asus, VodafoneZiggo, Asus en New Balance. Het bureau is negen jaar geleden opgericht, heeft 25 medewerkers en won de afgelopen tijd meerdere prijzen. 

Happy Horizon neemt alle aandelen van Vertigo 6 over. De aandeelhouders van Vertigo 6 kopen zich in bij de bureaugroep en blijven zo 'verder bouwen aan Vertigo 6 en aan onze groep.' Na de overname heeft de Happy Horizon-groep bijna zeshonderd medewerkers en kantoren in zeven Nederlandse steden. 

Advertentie
advertisement

Reacties Happy Horizon en Vertigo 6

Walter van de Wege, CEO van Happy Horizon, zegt: 'Wij geloven in een sterke geïntegreerde marketingcommunicatie-aanpak. In onze ambitie om klanten in binnen- en buitenland over de gehele linie te kunnen bedienen, zijn influencermarketing en PR enorm belangrijk om tot een volledige marketingmix te komen. Wij zien de diensten die Vertigo 6 aanbiedt als een integraal onderdeel van alles wat we doen. Vertigo 6 heeft bewezen dat zij als geen ander begrijpen hoe je PR en influencermarketing strategisch en effectief inzet in campagnes om je doelgroep te bereiken. Raoul, Mike en hun team hebben de afgelopen jaren gebouwd aan een mooi bedrijf dat niet voor niets vele prijzen op z’n naam heeft. Vertigo 6 past qua mentaliteit perfect bij Happy Horizon en heeft dezelfde nuchtere en zakelijke kijk op marketing, gecombineerd met een grote drang naar innovatie en een gezonde dosis creativiteit.'

Mike Hendrixen, oprichter van Vertigo 6, zegt: 'De afgelopen negen jaar waren een geweldige achtbaanrit zonder stops. We zijn uitgegroeid van een zolderkamertje in Arnhem-Noord tot een team van 25 collega’s en tot een gevestigde naam op het gebied van jongerenmarketing. Toen Happy Horizon ons vorig jaar benaderde, was de klik meteen goed, zowel zakelijk als persoonlijk. We werkten al nauw samen met veel labels binnen de groep en die synergie smaakte naar meer. Binnen de groep hebben onze diensten zoals PR, influencermarketing, organisch socialmediamanagement en jongerenmarketing veel meerwaarde. We bouwen graag mee aan de verdere groei van de Happy Horizon-groep in en binnen- en buitenland.'

Advertentie