Hello Monday sluit zich aan bij Dept

Het internationale bureau hoopt hiermee zijn ‘wereldwijde bereik te verbreden’. Het afgelopen jaar lijfde Dept zes nieuwe bureaus in.

Creatief bureau Hello Monday, dat kantoor houdt in Amsterdam, New York, Kopenhagen en Aarhus, heeft zich aangesloten bij bureaugroep Dept. Hello Monday is naar eigen zeggen gespecialiseerd in het creëren van 'meeslepende digitale ervaringen en innovatieve digitale producten' en werkt voor internationale merken als Google, Lego, YouTube en National Geographic. Door de handen ineen te slaan met Dept hoopt Hello Monday zijn 'wereldwijde bereik te verbreden'.

Down to earth

Johanne Bruun Rasmussen, oprichter en creative director van Hello Monday, licht toe: 'Bij Dept is iedereen vriendelijk en down to earth, en ze waarderen ons zoals we zijn. Ze passen goed bij onze cultuur en zijn bereid ons te helpen met de vele operationele taken die we hebben. Dept stelt ons in staat meer te focussen op wat we het liefste doen: creatief werk maken.'

Dimi Albers, ceo van Dept, vult aan: 'Wanneer we op zoek gaan naar nieuwe bureaus, zoeken we altijd de cultuurfit die past bij Dept. Hello Monday vinkt elk vakje aan. Bovendien past de maatschappelijke inzet van dit bureau goed bij ons als B-Corp-bureau.’

Hello Monday is het zesde bureau dat zich het afgelopen jaar bij Dept heeft aangesloten. Eerder waren dat Raybeam, Byte, Devetry, Blazing Edge en Feed.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie