Ivo Roefs en Alistair Beattie weg bij DDB & Tribal Amsterdam

Ze maken per 1 augustus plaats voor een nieuwe directie.

DDB & Tribal Amsterdam

Bij DDB & Tribal Amsterdam maakt de commerciële directie, bestaand uit Ivo Roefs (foto boven) en Alistair Beattie, vanaf 1 augustus 2018 plaats voor twee nieuwe managing directors.

Roefs verklaart dat de wissel komt na wat hij ‘een geslaagde integratie’ noemt. ‘Wij hebben laten zien dat de grenzen tussen digital en offline compleet verdwijnen in het nieuwe bureau.’ 
 

Advertentie
advertisement

‘Er staat nu een helder gepositioneerd bureau dat klaar is voor de volgende fase,’ zegt Roefs. ‘En toen Alistair en ik daarover gingen praten, bleek dit voor ons persoonlijk ook een goed moment om een nieuwe stap te maken.’ 

Te Pas en Du Pre

Esther te Pas (47) en Lawrence du Pre (53) - beiden afkomstig uit de eigen gelederen - vormen vanaf augustus de nieuwe directie.

Te Pas was al business director en hoofd account en productie bij het Amsterdamse bureau, waar ze werkt sinds 1999. Du Pre komt van het Turkse Medina Turgul DDB, waar hij in 2004 in dienst kwam en sinds 2011 CEO was. 

Roefs werkte 16 jaar bij DDB, waarvan hij tien jaar leiding gaf aan de Amsterdamse vestiging. Hij maakt op termijn bekend wat zijn volgende stap - binnen of buiten de reclame - zal zijn. Hij is momenteel ook voorzitter van DDA.

Beattie verlaat DDB na acht jaar in verschillende rollen (voordat hij in de Amsterdamse directie kwam, was hij Head of Strategy Europe), om een onderneming te beginnen op het gebied van merk- en communicatiestrategie. 

Reacties:

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie