Joris Kuijpers vertrekt bij The Family na ‘verschil van inzicht’

Hij neemt het G-Star-account met zich mee.

Joris Kuijpers

Joris Kuijpers vertrekt bij The Family Amsterdam ‘na een verschil van inzicht’ met Ed van Bennekom en Linda de Graaff. Hij neemt het G-Star-account mee. The Family gaat verder niet in op de aard van het verschil van mening.

Wat Kuijpers precies gaat doen wordt ook niet naar buiten gebracht. Later dit jaar treedt hij naar buiten met zijn plannen voor de toekomst.

Ed van Bennekom en Linda de Graaff zetten The Family voort met de huidige medewerkers en klanten.

Voormalig DDB'ers

Joris Kuijpers was een van de initiatiefnemers van The Family. Hij vertrok in 2019 bij DDB Unlimited als executive creative-director en startte later dat jaar  The Family met businessdirector Linda de Graaff en creative-directors Ed van Bennekom en Jasper Diks - allen oud DDB’ers. Diks besloot na een jaar over te stappen naar TBWA\Neboko.

De eerste opdrachtgever van The Family was G-Star, het account dat nu met Kuijpers meegaat. Destijds maakte The Family een commercial en een serie online en social video’s met Max Verstappen voor de Nederlandse markt. 

The Family is een onafhankelijk creatief bureau en werkt voor Maandag®, Regiobank, Anderzorg, NCOI, Zuivelhoeve, TUI, Zaanse Mayonaise, Autodrop, Keune HaircosmeLcs, Museum Rembrandthuis, Timing en Women inc.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie