Viral van de week: Khaby Lame goes Meta

Social media bureau Dorst & Lesser kiest de viral van de week. Impactvolle, scroll-stopping content, die de doelgroep in het hart raakt.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Dagelijks laat Khaby Lame de meest voor de hand liggende oplossingen zien aan zijn 118.6 miljoen volgers op TikTok. Hiermee behoort hij tot het rijtje van grootste TikTokkers. Afgelopen week wist deze TikTok-royalty als echte influencer een samenwerking met het gloednieuwe Meta te strikken.

De video heeft op Instagram inmiddels al meer dan 3,6 miljoen likes. Khaby Lame teleporteert zichzelf in de wereld van Meta. Zelfs CEO Mark Zuckerberg is slechts één klik bij hem vandaan. “No one makes jumping around the metaverse look easier than Khaby Lame”, zoals Meta zelf zegt in de tweet. Toch lijken er beperkingen aan deze teleportaties te zitten. Interessant genoeg is deze video op TikTok namelijk niet terug te vinden. Het gloednieuwe Meta gaat dus stug door met de strijd tegen TikTok.

Meer weten over Meta? Ron Simpson helpt je met een verkorte versie in typisch Nederlandse stijl.

Dorst & Lesser, gespecialiseerd in de creatie van social media strategieën en content, kiest wekelijks de viral van de week.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie